Tuesday, January 5, 2016

SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG 2016

Assalammualaikum ...

segmen pertama asha join taun n daripada blog sifu HH. Blog beliau menjadi panduan dan inspirasi untuk asha walaupun masih banyak kekurangan thanks a lot sifu..

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

asha berumur 22 tahun dan terpaksa hidup merantau sebab kerja. seorang perempuan yang suka buat masalah suka memberontak dan degil hihi...

mula sekali asha terjebak dengan blog n sebab duk baca tentang novel dan info-info yang menarik lepastu tengok setiap blog mesti cantik-cantik .asha pun belajar sendiri tentang blog dan cara nak edit sikit-sikit . melalui blog n asha dapat menghilangkan kesunyian dan kerinduan ketika berada jauh dari keluarga . almaklumla umur 20 baru jauh dari keluarga sebelum n berkepit ja memanjang.asha seronok bila ada yang komen ada yang chat . 

blog asha n kalau nak diikutkan memang ikut suka hati ja xikut perkembangan semasa pun..tapi asha harap dapat berjaya macam blogger yang lain malah dapat menjana pendapatan melaluinya. tapi asha masih jauh dan perlu banyak belajar lagi..

taun 2016 n harap asha dapat ramai kawan lagi dan dapat bantu asha perbaiki blog asha n ..

sekian....hehehe..maaf teremo plak..

14 comments:

  1. Selamat berjaya pada tahun 2016. Terus suksess

    ReplyDelete
  2. Singgah joint segmen yang sama.
    Mrs. A follow dengan ikhlas ;-)

    ReplyDelete
  3. jom join..tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    ReplyDelete
  4. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..;)
    husna dtg dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  6. thanks n selamat berkenalan semuaaaa.....

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama^^ dalam kenal :) dag follow sini untuk mencapaikan hajat tuan rumah :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum… Abam Kie datang dari segmen yang sama. Tersuka tanpa sengaja kat blog ni jadi abam folo lah ye. #138.

    http://www.zukidin.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow sini 153 dari segmen sama : http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo q13_zpsop67oge3.png