Thursday, August 13, 2015

cincin tunang

assalammualaikum...

yeayyyy....cincin dah beli....tapi tu pun dekat seminggu jugak duk cari susah jugak fatin n...

ceritanya begini....

tiap kali break time en bakal tunang ajak p tengok cincin dekat The Little India dekat ja dengan tempat kerja fatin....

dekat situ banyak jugak kedai emas yg diusahakan oleh mamak...fatin mintak cincin batu...tapi cari kat kdai tu semua xda batu kalau ada pun yang campur emas putih....tapi yang bestnya kat kedai sini harga boleh tawar...fatin duk tengok cincin pun dia tiga kali dia turunkan harga nak sruh ambik...

en bakal tunang dah tergedik dah suruh ambik satu design tu tapiii...fatin xberkenan la...yang fatin berkenan xda saiz plak grrrr....asyik macam n ....jari debab sangat kot...

pastu hujung minggu tu dia ajak fatin p habib jewels dekat Gurney Plaza...fatin excited dah dengaq nama kedai pun...tapi hasilnya tetap sama...fatin xsuka yang campur dengan emas putih....fatin nak ori punya xnak campur-campur....

dia dah nak naik angin dah...kami singgah plak dekat kedai emas Tomei....fatin decide dia yang pilih design n harga yang dia bajet senang fatin dah malas dah satg duk gaduh dalam mall tu plak pasal cincin hihi....

fatin sedia jari ja tengok muat ka x...lastly dia pilih emas semua tebal dan sesuai dengan jari fatin...pandai pulak dia pilih fatin pun ikut ja la...

so cincin dah ada tapi xleh share la gambar fatin pn tengok masa try ja huu...nnti lpas majlis fatin tunjuk ea...

4 comments:

  1. baru nak suruh tunjuk.. dah kena warning.. T_T

    btw, keen suka emas putih.. tapi tu lah, emas putih lain dengan emas betul.. nak-nak dari segi laku untuk jual balik.. #ehhh~ ^_^ :p

    ReplyDelete
  2. ha tu la walaupun xda niat nak gdai mak fatin dh pesan awai2 jngn pilih yg campur hihi

    ReplyDelete
  3. bestnya dah nak bertunang. hehe :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo q13_zpsop67oge3.png