Thursday, November 26, 2015

BLOG BARU...TUKAR LAGI?

assalammualaikum annyeong.....

asha n masih mentah dalam dunia blog n tapi asha suka menulis suka share dan suka baca blog orang lain....tapi bila lawat blog yang lain cantik ja comei ja....yang fatin n macam biasa ja tu yang xda aura nak buka n...

mesti ada sesetengah yang rasa macam asha rasa kan kan ...pastu mula la meroyan nak tukar yang tu nak tukar yang n...lagi-lagi nak edit dekat html fuhhh....berpeluh tengok lagi la meroyan nak buat xtau huuu...

pastu mula mengoogle cari toturial try buat edit html tengok format xsama dia suruh tick expand widget tapi sekarang mana da dah....meroyan lagi lempaq p tepi laptop...

akhirnya baru sampai seru belajar pelan-pelan macam mana nak edit ada ja blog-blog yang buat toturial terkini untuk blogger baru...akhirnya pelan-pelan asha duk tukaq harap-harap sesuai la dengan jiwa kali n...

nak pesan klu nak edit html klik dekat kotak dlm kod warna-warni pastu tekan ctrl + F bagi keluaq kotak search n search....

satu lagi bagi keluaq kod yg semua warna biru tulisan tu baru betoi dia expand la klu yg warna -warni tu susah nak edit...

anything nak bg cadangan untuk cantikkan blog asha silakan ye...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo q13_zpsop67oge3.png