Wednesday, January 7, 2015

Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb



Assalamualaikum...


http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)


Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.


CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)


Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015


Jom join jom!!





8 comments:

  1. Assalamualaikum... saya jaln2 dr segmen yg sama :-)

    Masuk blog ni ja saya sgt suka... sb kita geng!!! hantu korea..hehehhe

    Jemput datang blog saya Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam....yeayy geng2 insyaallah sy p melawat na

      Delete
  2. Salam CF dtg jenguk2 peserta. TQ sudi join..
    CF dah update senarai nama peserta, boleh check kat sini ye
    Senarai Peserta

    ReplyDelete
  3. salam...singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete
  4. kak amy singgah sini...korean lover ye...tringt dlu2 klau tgk cite korea smpi xtido dibuatnye...heheh..
    http://www.kisahamy.com/2015/01/pencarian-new-bloglist-cikgu-farha-jan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha sma la klu sehari xtengok cita korea xleh tido

      Delete
  5. syaza singgah sini dari segmen yang sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo q13_zpsop67oge3.png